Minty Fresh
WELCOME TO MY WEBSITE
Posted on July 2nd, 2014

Lacul Balea – uimitorul lac glaciar din România, cu o priveliste de vis.
 
Balea Lac este unul dintre cele mai vizitate lacuri din România. Ce este atât de special in acest lucru? Ei bine, în primul rând, drumul spre Balea lac și, de asemenea, peisajul pe care il puteți admira de pe acest loc sunt uimitoare. Lacul este, de asemenea, o rezervatie și în apropierea acestuia, în timpul iernii, puteți găsi primul hotel de gheață construit în Europa de Est. Ca multe dintre locurile iconice ale României, Lacul Balea este înconjurat de o legendă stranie. În plus, în martie 2014, foarte cunoscutul actor Jean Claude Van Damme a fost aici, la lac, pentru a filma o reclamă la bere, deci nu si-a luat cazare in Bucuresti ci a stat chiar aici. El a fost foarte impresionat de aceste locuri.

Ce trebuie sa stiti despre Balea Lac

Lacul Bâlea este un lac glaciar situat la 2034 de metri altitudine in Muntii Fagaras, in zona centrala din România. Lacul este accesibil cu masina pe drumul Transfagarasan (un uimitor drum de traversare a Muntilor Fagaras), în timpul verii, iar restul anului cu telecabina de la Cascada Balea.
Lacul este de numai aproximativ 11 metri adâncime și 360 de metri lungime. Cu toate acestea, scaldatul in lac nu este o atracție deoarece temperatura apei poate ajunge rareori la 10 grade Celsius in unele zile de vara. Există, de asemenea, zilele de vară, atunci când temperatura apei ajunge cu greu la trei grade celsius.

De ce atât de mulți oameni vin la Balea Lac

Principalul motiv pentru care oamenii aleg să vină aici, mai ales în timpul verii, este in cea mai mare masura peisajul din jurul acestui domeniu și drumul uimitor pana la aceasta atractie turistica. Acesta poate fi o mare aventura doar pentru a ajunge la această destinație. Recomandarea ar fi sa vii aici în timpul verii cu masina, cu bicicleta sau cu motocicleta.

De asemenea, la aceasta mare altitudine, vă puteți relaxa după lungul drum cu ședere de o noapte la una dintre cele două pensiuni de aici sau la hotelul de gheata. Cu toate acestea, puteți experimenta, de asemenea, un sentiment minunat doar de a alege o stâncă pe care să stati și să mancati sandwich-urile, pregatite pentru popas, cu prietenii vostri în timp ce admirați peisajul sau puteți alege să cumparati ceva bun de mâncare de la pietele mici, improvizate de localnici, chiar lângă lac . Produsele sunt în condiții de igiena si calitate si le puteti manca fara a avea probleme după aceea. Toate produsele arata proaspete si de calitate. Există, de asemenea, restaurante la hoteluri, dar prețurile sunt destul de ridicate, deoarece există atât de mulți turiști aici.

Jean-Claude Van Damme a fost impresionat in Romania de Balea Lac

Ei bine, cu siguranta va veti simți foarte bine când veti auzi că Jean-Claude Van Damme a fost la Balea Lac pentru a turna o reclamă la bere. Este important să subliniem faptul că producătorii comerciali au ales exact această locație dintre multe altele din Europa tocmai pentru calitatea peisajului de aici.

Potrivit presei române, Van Damme a sosit la București cu avionul și apoi la Balea Lac cu elicopterul. El a aterizat pe o bucata de gheață din lac. Turistii spus că marele actor a fost cazat în apropierea lacului, unde a cerut propriul pat special. După ce s-a făcut el însuși confortabil, a mers afară și a făcut câteva fotografii cu turistii entuziasti și, de asemenea, a avut parte de o plimbare cu un snowmobil. "Acest loc este atât de frumos", a declarat Jean-Claude Van Damme jurnaliștilor în timp ce tragea aer in piept și privea în jur.
 

Categories
no categories
Tags
no tags
Recent Posts